Schimbarea sau înlocuirea centralei termice și a instalației termice

Centrala termică este un sistem de obicei situat în clădiri de apartamente și care servește la funcționarea încălzirii centrale. Se poate strica, desigur că da, poate eșua, sau poate chiar deveni pur și simplu prea veche pentru a mai funcționa corect. În acest caz ar trebui luată măsura de schimbare centrală termică.

Centrala termică: ce este?

Centrala termică este un sistem care se află în clădiri de apartamente și a cărui funcție este de a produce și distribui căldura către toate apartamentele, în contextul centralizării termice. Nucleul său constă din cazan, care trebuie să fie, evident, mai puternic decât cazanele clasice pentru o singură locuință.

Cazanul are funcția de ardere a combustibilului, în marea majoritate a cazurilor: metan, care, la rândul său, încălzește un fluid. Acest fluid este apoi distribuit în apartamente prin intermediul coloanelor în poziție verticală, care ajung în incintă și comunică cu terminalele de emisie.

Centrala termică: când să te gandești la înlocuire centrală termică

Foarte banal, este necesar să aveți la îndemână mai multe variante atunci când observați că este nevoie de o schimbare centrală termică mai ales când aceasta are defecțiuni sau când se descompune cu totul. Este imposibil să nu observați aceste probleme, mai ales pe timpul iernii: când lipsa încălzirii se simte cu siguranță.

Cu toate acestea, se recomandă intervenția asupra centralei termice atunci când există o scădere puternică a performanței. În acest caz, dacă problema nu este cauzată de o stare proastă a coloanelor de susținere, este necesar să se intervină direct pe cazan.

Având în vedere că un alt motiv de intervenție, și în acest caz vorbim despre schimbare centrală termică, ar putea consta în faptul că, pur și simplu, cazanul este vechi și se bazează pe o tehnologie învechită. De exemplu, funcționează pe motorină, al cărei randament este foarte rău, în comparație cu cel al metanului care este foarte răspândit acum.

Servicii profesionale de intervențiile pentru schimbare centrală termică

Cea mai frecventă problemă pentru care se ajunge la schimbare centrală termică este înlocuirea cazanului. Este cea mai frecventă, deoarece, având în vedere costurile intervențiilor asupra componentelor individuale, este adesea mai convenabil să vă ocupați de problemă de la rădăcină.

De preferința ar trebui să țineți cont la cazane de condensare, care garantează acum performanțe destul de ridicate, comparabile cu cea a pompelor de căldură.

Înlocuire centrală termică sau înlocuire instalație termică: pe cine să contactați

Există multe companii oferă servicii de înlocuire centrală termică. Deci, la cine să apelați? O alegere sigură poate fi firma noastră care este specializată în acest domeniu și vă vă oferii mereu serviciile de care aveți nevoie pe partea de înlocuire centrală termică.

Servicii de schimbare centrală termică: la ce să fiți atent

Când vine vorba de schimbare centrală termică, există două elemente de luat în considerare.

  1. Cerințele în materie de energie. Înainte de a alege cazanul, este bine să faceți un calcul al nevoilor termice și să alegeți cazanul pe baza acestui criteriu.
  2. Calitatea lucrarii. Ar putea părea banal, sau ușor de a face față. Cu toate acestea, atunci când proprietarii fiecărui apartament se adună și iau o decizie comună, controlul asupra abilităților celor care efectuează intervenția este mai puțin strâns, și pentru că este “răspândit” în rândul tuturor apartamentelor. Există riscul de a fi supus unei alegeri care poate nu este cea mai potrivită pentru casa dumneavoastră, ceea ce poate fi un lucru foarte rău dacă aceasta nu îndeplinește standarde de calitate satisfăcătoare.

Înlocuire instalație termică: cum să economisești?

Când vine vorba de a lua în considerare o înlocuire instalație termică, dar și de o renovare a ei în general, cea mai sigură modalitate de a economisi bani este să profitați de ofertele oferite de noi.

Serviciu de instalare centrala termica – Montaj, Autorizare si Punerea in functiune

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

Oferim servicii complete de schimbare a centralei termice pe gaz sau electrice dupa cum urmeaza:

* Examinarea locatiei unde se doreste schimbarea centralei termice
* Calcul termic pentru determinarea puterii de acoperire a noii centrale termice pe gaz sau electrice
* Intocmirea devizului pentru necesarul de materiale
* Procurare fitinguri, tevi, filtre, robineti si centrala termica (dupa caz)
* Montaj centrala termica pe perete, refacerea legaturilor tut/retur, apa rece, apa calda, condens
* Executia traseului de condens pana la scurgerea din bucatarie sau baie (dupa caz)
* Incarcarea instalatiei, proba de presiune si proba de etanseitate
* Optional spalare chimica a instalatiei termice existente si ale caloriferelor

Costurile pentru operatiunea de punere in functiune asigurate de producator si serviciul de verificare tehnica periodica (ISCIR) nu sunt incluse.

Aceste servicii se efectueaza la client in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!