Montaj Apometre, Sigilari Si Inlocuiri Apometre Pentru Locuinta Ta

Ai nevoie de servicii de montaj apometre? Echipa noastra de instalatori autorizati se ocupa cu inlocuiri, montari si sigilari apometre in orice locuinta.

Apometrele sunt necesare pentru a inregistra corect consumul de apa calda sau rece, iar in momentul in care acestea se defecteaza, inregistrand un consum diferit de apa, este necesar sa apelezi la un instalator profesionist. Necesitatea unui specialist este importanta deoarece montajul apometrelor si inlocuirea lor trebuie sa se faca in deplina siguranta.

De ce sa alegi echipa noastra de instalatori pentru montaj apometre

Este important sa apelezi la o echipa de instalatori autorizati si profesionisti in montaj si inlocuire apometre, care sa le si sigileze. Avem o experienta de peste 15 ani in realizarea de lucrari corespunzatoare in ceea ce priveste instalatiile sanitare si de gaze, folosim materiale rezistente si lucram cu meseriasi autorizati ANRE.

In acelasi timp costurile pentru montaj apometre sunt transparente si accesibile, asigurand in acelasi timp si garantia lucrarii. In unele cazuri neprevazute putem oferi asigurare de raspundere civila.

Oferim o gama larga de servicii sanitare si de gaze, in special cele legate de apometre precum:

 • Montaj apometre
 • Verificare apometre
 • Inlocuire apometre
 • Sigilari apometre

Pasii necesari pentru montajul apometrelor

Montajul apometrelor se realizeaza doar de catre personal calificat intr-un timp relativ scurt. Instalatorul trebuie sa verifice totodata si instalatia pentru a nu exista probleme la racorduri, care trebuie schimbate inainte de a monta si sigila un apometru. In acest caz, timpul de lucru va creste semnificativ.

Pasii pentru inlocuirea unui apometru sunt urmatorii:

 • Demontare apometru vechi, acolo unde este cazul
  Montare apometru nou
  Schimbare garnituri existente
  Sigilare apometru nou
  Proba apei calde si reci pentru verificare functionare apometru
  Predare autorizatie si proces verbal de inlocuire si sigilare

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!

Inlocuire apometre – cand este cazul sa inlocuiesti un apometru defect

Se intampla in cazul celor mai multe apometre foarte vechi sau care nu au fost montate corespunzator ca acestea sa nu mai inregistreze corect consumul de apa sau chiar sa nu mai inregistreze deloc niciun consum. In acelasi timp, un apometru poate fi deteriorat sau accidentat din intamplare, ceea ce duce la imposibilitatea de a mai functiona.

In aceste cazuri este necesar sa apelezi la ajutor de specialitate in cel mai scurt timp. Un instalator profesionist va sti sa depisteze defectiunea intr-un timp scurt si sa inlocuiasca pe loc apometrul defect. Toata lucrarea se desfasoara in deplina siguranta si incepe cu demontarea apometrului vechi in deplina siguranta, montarea apometrului noi, sigilarea apometrului si oferirea autorizatiei si a garantiei in functie de producatorul aparatului.

Montaj apometre pret – cat te costa serviciile de montare apometre

Oferim preturi accesibile pentru montaj apometre in functie de dificultatea lucrarii, pretul fiind de 70-150 de ron pentru fiecare apometru in parte.

In momentul in care ne vei contacta iti putem spune un pret estimativ, iar instalatorul care va ajunge la tine si va evalua problema, iti va comunica pretul final pentru montaj apometru. Astfel vei stii cat te costa lucrarea inca de la inceput si alegi daca vrei sa lucrezi cu echipa noastra.

Sigilari apometre pentru siguranta ta

Sigilarea apometrelor se realizeaza cu ajutorul unei sarme cu plumbi, garantand montarea corecta de catre o firma autorizata. Aceasta este o operatiune obligatorie spre binele proprietarului. Sigilarea apometrului demonstreaza faptul ca acesta a fost montat corespunzator si ca inregistreaza corect consumul de apa.

Astfel devine o proba importanta in fata legii, acesta functionand legal. La finalul lucrarii de montaj apometru sau inlocuire apometru, instalatorul trebuie sa iti dea un proces-verbal care va certifica calitatea si veridicitatea lucrarii, inclusiv sigilarea apometrelor.

Ai nevoie de servicii de montare apometre in apartamente sau in orice locuinta? Contactaza-ne si trimitem rapid o echipa la usa ta!

Pentru orice problema aparuta la apometrele din casa ta, ne poti contacta si vom trimite catre tine o echipa de instalatori autorizati. Acesta va constata daca este cazul de inlocuire apometru vechi in urma unei verificari. Totodata, montam apometre in orice locuinta nou. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la 0771 302 745 sau completand formularul din pagina de contact.