Montaj Cabine De Dus

Alegerea și servicii de montaj cabină de duș

Atunci când alegem o cabină de duș, trebuie să avem în vedere mai întâi forma și dimensiunea spațiului disponibil în baie. Pe piață există diferite tipuri de cabine cu diferite forme și dimensiuni. Ele diferă în funcție de materialele din care sunt fabricate – sticlă, PVC.

Se diferențiază și în funcție de etanșeitate/scurgere; grosimea ferestrelor – 3-8 mm. Accesorii – panou hidromasaj, iluminare, radio. Tip de întreținere, montaj, preț și garanție.

Componentele cabinei de duș sunt determinate de tipul lor. Există cabine care au doar rigola sau scurgere de podea și pereți de sticlă cu zidărie dedesubt. Aceasta este o variantă pentru băi moderne, cu o structură minimalistă.

Când folosiți o rigolă sau un sifon în podea, înainte de placare cu gresie, se ia în considerare aplicarea hidroizolației pentru a preveni pătrunderea apei.

Cele mai comune cabine de duș sunt cele cu duș. Poate fi în podea, coborât sau ridicat, încorporat sau cu un panou frontal. Materialul căzii este de obicei acrilic, dar există și marmură, marmură artificială, oțel inoxidabil și poliuretan.

Cauți servicii de montaj cabină de duș? Modul de montaj cabină de duș

Ca regulă generală, instalarea unei cabine de duș este o sarcină care necesită un instalator autorizat. Își folosește experiența pentru a se asigura că face treaba corect. Prezența instalatorului este necesară în special dacă instalarea cabinei presupune montarea unei cădi de duș.

Acest lucru este absolut necesar pentru dușurile cu rigole sau scurgeri pe podea.

Companiile certificate sunt obligate să respecte anumite standarde de calitate și conformitate. Aceasta înseamnă o muncă net superioară din punct de vedere al calității, pe care instalatorii autorizați o garantează.

Regulile pentru instalarea unei cabine de duș sunt relativ simple.

Odată ce ai ales colțul băii în care va fi instalată cabina de duș, trebuie să te asiguri că există un spațiu suficient de mare între podea și fundul căzii pentru a permite instalarea sifonului pentru cadă. Desigur, patul de bază al băii va fi prevăzut cu un canal de acces necesar pentru a demonta sifonul în cazul unei avarii.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare locația robinetului de duș, care este convenabilă pentru toți membrii familiei.

Etanșarea este poate cel mai important pas în instalarea unei cabine de duș. Dacă acest proces este efectuat corect, nu vom avea probleme cu scurgerile nedorite; apa va rămâne în cabină și nu va trebui să ștergem gresia din exterior de fiecare dată când facem duș.

Siliconul de la racorduri va fi amplasat la exterior astfel încât să nu aibă contact direct cu apa folosită.

Pașii de instalare a cabinei de duș sunt următorii: fixați cădița de duș, fixați profilele pe perete, montați panourile de hidromasaj, dacă este necesar, montați pereții laterali de sticlă, racorduri de apă, umpleți profilele în fața cabinei, adăugați uși, silicon.

Dacă cabina dvs. este o cabină modernă, va trebui să conectați panoul de control la sursa de alimentare. Mai întâi, conectați cartela conductorului unității de comandă a dușului la unitatea electrică. Acesta trebuie să fie acoperit pentru a preveni scurgerea apei în interiorul cardului.

Cabina este echipată și cu un cablu de împământare, care trebuie verificat înainte de utilizare înainte de a o conecta la conexiunea existentă. Vă recomandăm să faceți acest lucru cu ajutorul unui profesionist.

Cauți servicii de montaj cabină de duș? Apelează la firma noastră de instalatori autorizați din Bucuresti si Ilfov

Pentru o cabină de duș montată profesional și pentru a nu întâmpina probleme cu ea pe parcursul timpului, nu ezitați să ne contactați pentru a vă putea oferi confortul unei cabine de duș montate corect și optim.

Serviciile de montaj cabină de duș sunt prestate de către instalatori autorizați.

ECHIPA INSTALATOR URGENT VA OFERA SERVICIUL DE MONTAJ CABINE DE DUS IN CEL MAI SCURT TIMP!

Instalator Urgent ofera servicii de cabine hidromasaj, jacuzzi, saune, etc. Interventii rapide non-stop.

Cabina de dus este optiunea cea mai buna atunci cand avem o baie mica in care, efectiv, nu avem loc pentru o cada. Dar nu numai! Cabina de dus este ideala celor care au un stil de viata alert si prefera dusurile rapide, doresc sa faca o reala economie la apa si nu au copii! In general, familiile cu copii doresc o cada in care micutii sa se poata balaci in voie.

INSTALATOR URGENT SANITAR Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Montaj cabine de dus la cel mai bun pret! Trebuie doar sa ne contactezi!

Serviciul  Urgent este disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Contacteaza o firma de instalatii sanitare pentru servicii de montaj cabine dus

Daca ai nevoie de o persoana de incredere care are experienta in montajul cabinelor de dus, apeleaza la un instalator autorizat care iti va garanta lucrari de calitate si durabile. Echipa noastra este pregatita sa ofere orice serviciu pentru instalatiile sanitare din locuinta ta.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!