Desfundare Chiuveta, Cada Si Cabina De Dus

Există niște mirosuri neplăcute pe care le întâlnești când intri în baie? Apa din chiuvetă, cadă sau cabina de duș nu vrea să se scurgă? Dacă nu știai încă, aceste aspecte pot duce la o singură problemă catastrofală a serviciilor sanitare – o canalizare înfundată.

Desfundarea chiuvetei, căzii sau a scurgerii cabinei de duș, dese ori este o bătaie de cap. Sunt sigur că ești și tu conștient de acest aspect.

Te gândești la ce este de făcut în aceste situații și încă nu ai aflat răspunsul? Este simplu: Ai nevoie de un instalator!

Ești un norocos! Firma noastră de instalații sanitare este dispusă să te salveze. Oferim servicii profesionale, poți să nu numiști meșterul casei tale!

Principalele cauze pentru care se înfundă chiuveta și scurgerea cabinei de duș:

Majoritatea cauzelor defectiunilor de la chiuvetă de baie sunt rezultatul unei combinații de păr, murdărie și fulgi de piele care se leagă de rezidurile de săpun lipicioase care se acumulează pe pereții conducători de scurgere sau se prind de tija de pivotare sau de opritorul scurgerii.

Deoarece aceasta este chiuvetă de baie despre care vorbim, puteți adăuga, de asemenea, lucruri precum pastă de dinți, loțiuni de mâini, etc.

Părul: Părul este cel mai frecvent motiv pentru îngrijirea chiuvetele sau scurgerea cabinei de dus se înfundă.

Este materialul perfect pentru înfundarea scurgerii. Părul se aglomerează când este ud. Părul ud din canalizare colectează mai mult păr ud, până când aglomerația grosieră rezistă complet curgerii de apă în interiorul conductei.

Pentru a înrăutăti lucrurile, acel pâlc păros adună și orice altceva care să caute să scape de canal.

Diferite obiecte: Sifonul este partea de îndoire a conducei de scurgere situată direct sub chiuvetă. Conectează scurgerea chiuvetei la conducta de scurgere mai mare care duce la canalizare.

Sifonele se folosesc pentru a preveni că gazele de canalizare toxice și urât mirositoare să plutească înapoi prin scurgere.

Problema este că acea bucla tinde să prindă și alte lucruri, cum ar fi inelele, cerceii și bucățile de săpun.

Săpunul: Rezidurile de săpun pot bloca fluxul de apă în interiorul chiuvetei sau a scurgerii cabinei de dus.

Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când substanțele chimice din săpun reacții cu ionii de calciu și magneziu prezenți în apă.

Este o substanță peliculoasă, care se lipește de părțile laterale ale pereților țevilor și se acumulează în timp. Este dificil să îndepărtați reziduurile de săpun acumulate de pere țevilor fără un șarpe de desfundat țevi sau un alt instrument profesional.

Conducte deteriorate: Daunele din interiorul conductelor pot bloca curgerea apei prin scurgerea chiuvetei sau a cabinei de dus.

Conductele deteriorate pot cauza înfundarea scurgerii. Atunci când țevile se corodează, rugina acumulată pe pereții interiori a țevii poate restricționa fluxul de apă.

Țevile înțepate vor îngusta sau bloca complet fluxul de apă dacă sunt deteriorate suficient de semnificativ.

Chiar și îmbinările țevilor se pot folosi sau se pot desface, ceea ce ar putea cauza țevile să se încline și să blocheze fluxul de apă. Dacă țevile nu sunt bine fixate, acestea se pot deplasa în timp până când devin deplasate sau deconectate.

Contactează firma noastră atunci când se înfundă chiuvetă și scurgerea cabinei de duș

În ciuda simplității aparențe a funcției lor, scurgerile de la baie se înfundă din tot felul de motive diferite. De fapt, al tău ar putea fi înfundat din tot felul de motive pe care nu măcar nu le-am inclus în această listă!

Oricare din aceste motive cauzează înfundarea scurgerii, există o soluție care o va remedia. Dacă puteți ajutor pentru a afla care este soluția, sunați-ne. Suntem bucuroși să vă ajutați să vă rezolvați puzzle-ul chiuvetei sau a scurgerii cabinei de duș.

Desfundare Cada Si Cabina De Dus ieftin si rapid oriunde in Bucuresti-Ilfov

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Suntem pregatiti sa intervenim oricand

Echipa noastra este mereu pregatita sa intervina pentru probleme la instalatiile termice, sanitare, gaze. Oferim calitate superioara, preturi accesibile pentru toate serviciile de montaj, reparatii si mentenanta.

Suntem specializati si avem expertiza necesare pentru rezolvarea problemelor de instalatii gaze, termice, sanitare. Intrevenim promp in doar cateva ore de la fiecare cerere. Pentru fiecare lucrare prestata oferim garantie.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta, Desfundare WC, Desfundare sifon pardoseala.

Instalator Urgent  disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti si Ilfov de servicii desfundare chiuveta, cada si cabina de dus? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!