Montaj WC

Tipuri, modele și montaj WC. Tot ce trebuie să știi.

Toaleta este de asemenea importantă prin faptul că este o parte centrală care trebuie instalată cu atenție și urmată de pașii corecți. Orice greșeală poate duce la scurgeri și, în cazuri extreme, chiar la inundarea băii. Așa că dacă decideți că este timpul să-l înlocuiți, cea mai bună soluție este să apelați la un instalator profesionist și mai rapid.

Alegerea tipului de WC

Pentru a vă ajuta în demersurile dumneavoastră, am dezvoltat acest ghid de cumpărături care conține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a cumpăra un produs care vi se potrivește dvs., precum și altor membri ai familiei care împart aceeași baie.

Cea mai bună toaletă pentru tine este cea care se montează așa cum vrei tu. Trebuie să știți că modul în care este instalată toaleta are un impact mare atât asupra performanței, cât și asupra aspectului toaletei.

Așadar, mai jos sunt regăsite opțiunile care vă stau la dispoziție:

  • Vas de toaletă dintr-o singură piesă

Toaletele dintr-o singură piesă sunt în general mai scumpe, dar au avantajul de a fi mai durabile. Sunt perfecte pentru băile mici, deoarece nu ocupă atât de mult spațiu ca toaletele din două piese. De asemenea, sunt montate mai aproape de sol.

  • Vas de toaletă din două piese

Acesta este cel mai comun tip de vas de toaletă și este probabil cel mai ieftin din acest motiv. Aceste toalete au părți separate pentru vasul de toaletă și rezervor. Prin urmare, procesul de instalare a acestuia îți oferă libertatea de a atașa sau detașa părțile componente după plăcerea proprie.

  • Vas de toaletă pe colț

Similar cu toaletele dintr-o singură bucată sau din două piese, doar forma triunghiulară a rezervorului este diferită. În acest fel, puteți instala o toaletă în colțul camerei. Acest lucru vă permite să utilizați mai bine spațiul rămas în baie.

  • Vas de toaletă montat în perete

Dacă spațiul din baia ta este o preocupare reală, atunci un vas de toaletă montat pe perete ar putea fi o soluție care te va face să zâmbești. Deoarece sunt prinse de perete, ai mai mult spațiu pe podea, iar baia pare mai spațioasă. În plus, odată ce rezervorul este ascuns în perete, mai câștigi câțiva centimetri.

  • Vas de toaletă fără rezervor

Dacă nu ai loc pentru un rezervor dar nu vrei să spargi peretele pentru a ascunde rezervorul, ideea unei toalete fără rezervor este pentru tine. Modelul nu se bazează pe sistemul de alimentare cu apă, ci este conectat direct la sursa de apă. Dezavantajul este că aceste toalete depind de presiunea apei din zona dumneavoastră.

Cauți servicii de montaj WC? Montajul propriu-zis al WC-ului

Primul lucru de făcut înainte de a începe este să opriți alimentarea cu apă a bazinului. După ce opriți apa, trageți apa la toaleta pentru a o goli. Apa rămasă în recipient trebuie îndepărtată cu un mop sau o cârpă.

Când vasul de toaletă este gol și curat și apa se scurge, puteți slăbi furtunul de apă.

După deconectarea furtunului de apă și scurgerea apei din vasul de toaletă, sunteți gata să începeți procesul de îndepărtare a vechiului vas de toaletă și de a instala noul vas de toaletă.

Poate fi puțin dificil să dezasamblați un vas de toaletă vechi dacă a stat de câțiva ani în același loc și șuruburile sunt ruginite sau blocate în același loc. Încercați cu o cheie și dacă nu merge puteți tăia șuruburile.

După ce ai reușit să demontezi vechiul WC, aceștia sunt pașii pe care urmează să-I parcurgi:

  • Instalarea cadrului metalic;
  • Racordarea la apă;
  • Mascarea rezervorului;
  • Montarea scaunului de toaletă;
  • Instalarea panoului de comandă.

Nu ezitați să cereți ajutorul unui instalator autorizat pentru rezultate excelente.

MONTAJ WC DE CATRE INSTALATORI AUTROIZATI IN CEL MAI SCURT TIMP!

La cine apelam pentru operatia de montaj WC?

Suntem la un telefon distanta de dvs! Oferim servicii profesionale, in regim de urgenta, pentru orice avarie, montaj sau instalare obiecte sanitare, centrale termince sau gaze.

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

ECHIPA INSTALATOR AUTORIZAT ofera servicii complete de instalatii sanitare.

GARANTIE LUCRARE / CALITATE 100% / INTERVENTIE RAPIDA

Te-ai decis ca ai nevoie de apelezi la o echipa de instalatori profesionisti pentru a te ajuta cu diverse servicii de reparatii si montaj din casa ta? Contacteaza-ne si trimitem rapid o echipa catre tine. Lucram doar cu instalatori autorizati care sunt pregatiti sa intervina in orice situatie. Pentru a solicita ajutorul nostru, ne poti apela folosind numarul de telefon 0771 302 745.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!