Montaj Apometre

Montaj apometre Bucuresti, echipele de instalatori pentru interventii rapide de montaj apometre,verificari apometre,sigilari apometre in Bucuresti si Ilfov.

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare a apometrelor în imobile de tip condominiu de către persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

-Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.

-Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.

-Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot”

Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Oferim servicii de montaj apometre pentru instalatii de apa calda si rece la curte, la bloc, consumatori industriali pentru orice tip de apometru.

Despre montaj – sigilări apometre. Tot ce trebuie să știi.

Ce sunt apometrele ?

Un apometru este un dispozitiv conceput pentru a măsura cantitatea exactă de apă consumată. Este, de asemenea, utilizat în sectoarele industrial și casnic și servește la înregistrarea consumului real atât de apă caldă, cât și de apă rece. Cu ajutorul acestora se va stabili suma exactă plătită furnizorului de apă.

Apometrele sunt atașate atât la apă caldă, cât și la cea rece pentru fiecare conexiune la coloană. Înlocuirea, verificarea, instalarea și etanșarea contoarelor de apă sunt proceduri efectuate numai de un personal autorizat. În prezent, toți locuitorii orașului au apometre instalate în casele lor pentru a simplifica calculele lunare ale consumului de apă.

În România, aproape fiecare locuință conectată la un sistem centralizat de apă este dotată cu un astfel de dispozitiv, iar controlul consumului este clar, ajutând chiriașii să monitorizeze mai eficient costurile.

Cauti servicii de montaj – sigilări apometre? Ce trebuie să știi despre proces

Pentru a înțelege mai bine tehnica folosită pentru a putea monta optim un apometru, iată cum decurge acest proces, de la început până la sfârșit.

Se taie o bucată de țeavă pentru a conecta partea din față a supapei de siguranță situată sub chiuvetă. Apoi se conectează secțiunile de țeavă rămase și etanșați.

Pentru a înlocui apometrele de apă, opriți vechiul dispozitiv și înlocuiți-l cu unul nou. Aproape toate contoarele de apă trebuie înlocuite după 5 ani. Duritatea apei și impuritățile din alimentarea acesteia afectează funcționarea corectă a dispozitivelor. La sfârșitul lucrării, acestea sunt sigilate cu fire și cabluri, se verifică instalația și, dacă este necesar, se reface zona de conectare la coloana principală de apă. Setarea trebuie făcută vizibilă pentru a nu crea disconfort la citire și pentru a exclude orice eroare.

Tipuri de apometre

Tipul de conectare și sistemul de montare sunt principalele criterii tehnice de luat în considerare la achiziționarea unui apometru. Există două tipuri de montaj (tip flanșă sau șurub) și 14 tipuri de conexiuni. Un dispozitiv care măsoară apa caldă este diferit de un dispozitiv care măsoară apa rece. Cadranul poate fi umed sau uscat.

Din această gamă de dispozitive există mai multe tipuri de modele. În funcție de principiul de funcționare, apometrul poate fi cu un jet, multijet sau Waltman.

Iată câteva dintre ele și câteva caracteristici specifice acestora:

  • Apometrul cu un singur jet (jet unic) are un principiu simplu de funcționare. O turbină cu un număr mic de pale măsoară debitul de apă care trece prin dispozitiv. Metrologic sunt de clasa A sau B;
  • Apometrele multijet funcționează similar celor de mai sus, dar mai multe pot fi rotite pentru a măsura volumul de apă și sunt clasificate ca precizie de clasă C sau D;
  • Apometrele Woltmann sunt cel mai frecvent utilizate în instalațiile industriale datorită dimensiunii lor. În cazul lor, turbinele sunt folosite pentru a calcula cantitatea de apă. Apometre de clasă A, B și R Woltman (40-2500).

Cauti servicii de  montaj – sigilări apometre? Când se face citirea apometrelor?

Prin lege, proprietarii sunt obligați să depună un nou Buletin de Metrologie la asociația de proprietari la fiecare cinci ani.

Același lucru este valabil și pentru persoanele care locuiesc în casă, cu excepția faptului că nu trebuie să arate documentul vecinilor.

Nu vă faceți griji, verificarea nu durează mai mult de 25 de minute și este efectuată de o echipă de experți autorizată de Oficiul Român de Metrologie Legală.

Ce este această verificare? Un expert va identifica unde sunt apometrele din casă, le va înregistra consumul și va nota seria lor și le va demonta.

Chiar dacă nu a fost instalat un apometru în acel moment, acesta a fost înlocuit cu un contor special care înregistrează consumul de apă. După inspecția, resigilarea și instalarea apometrului, proprietarul va primi certificatul de inspecție a acestuia.

De ce avem nevoie de montarea apometrelor? Pentru a plati consumul strict al apei rece/calde din locatia dvs!

MONTAJ APOMETRE

Montam apometre in Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov la preturi mici si servicii de calitate oferite de instalatori cu experienta si autorizati.

Detinem echipamente profesionale si instalatori calificati pentru a oferi lucrari de calitate in timp scurt si la preturi accesibile.

 Oferim garantia lucrarii. Dispunem de instalatori autorizati ce ies in evidenta prin seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Daca doriti sa nu mai platiti consumul de apa rece si de apa calda in sistem pausal ci strict pe consumul dumneavoastra propriu din locuinta atunci firma noastra ofera serviciile pentru montaj apometre.

Montaj apometre ieftin si rapid.

VERIFICARI APOMETRE

Verificari apometre pentru asigurarea functionarii in conditii normale, fara a fi pierderi. Verificare apometre Bucuresti, cel mai bun pret!

Verificarea apometrelor pentru consumatorii casnici din Bucuresti este utila pentru a corela abaterile de masurarea ale acestuia cu limitele admise de catre documentul metrologic legal.

Aceasta operatiune este recomandata dupa expirarea certificatului metrologic sau daca se constata inregistrari gresite ale acestuia. Instalatorii autorizati sunt cei care vor decide daca este cazul inlocuirii apometrelor sau nu.

Termenul limita la care trebuie sa se faca verificarea apometrelor de apa calda este de patru ani, iar pentru cele de apa rece, perioada maxima pana la care se poate face verificarea metrologica este de sapte ani.

SIGILARI APOMETRE

Sigilare apometre. Suntem autorizati pentru sigilarea apometrelor si va oferim cel mai mic pret din Bucuresti pentru aceasta operatie.

Echipa noastra este autorizata sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece cat si cele de apa calda.

Va recomandam efectuarea unui verificari metrologice a apometrului, si nu doar sigilarea contorului de apa. Astfel dumneavoastra aveti ocazia sa platiti exact cat consumati si totodata sa aveti si un act doveditor pentru buna functionare a contorului.

Timpul de lucru necesar sigilarii unui apometru este de cca 15 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Servicii montaj, verificari si sigilari apometre in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

MONTAJ APOMETRE

Instalator urgent Bucuresti si Ilfov

Ai nevoie de un instalator urgent montaj apometre in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!