Montaj Aragaz, Plita, Cuptor Gaze

Oferim servicii autorizate de montaj pentru: Plite gaz, Aragaze, Cuptor gaz, Friteuze gaz, Grill gaz ndustriale/restaurante, Masina aragaz industriala/restaurante, Plite gaz industriale/restaurante.

Montajul acestor aparate trebuie sa fie facuta de catre specialisti autorizati ANRE

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Suntem pregatiti sa intervenim oricand

Echipa noastra este mereu pregatita sa intervina pentru probleme la instalatiile termice, sanitare, gaze. Oferim calitate superioara, preturi accesibile pentru toate serviciile de montaj, reparatii si mentenanta.

Suntem specializati si avem expertiza necesare pentru rezolvarea problemelor de instalatii gaze, termice, sanitare. Intrevenim promp in doar cateva ore de la fiecare cerere. Pentru fiecare lucrare prestata oferim garantie.

Montajul unui aragaz se face tinand seama de Normativul de gaze. Pentru a evita problemele ce pot aparea la montajul unei masini de gatit si a fi siguri ca lucrarea este executatade personal calificat cu raspundere.

Aceste servicii se efectueaza la client in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov. Montaj aragaz, plita, cuptor gaze la cel mai bun pret.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!