Desfundare Chiuveta

Moduri de desfundare chiuvetă non-stop. Ai nevoie de ajutor?

Chiuvetele sunt adesea înfundate cu alimente și deșeuri menajere pe care utilizatorii le aruncă în mod iresponsabil. În bucătărie se produce un amestec de reziduuri alimentare, ulei și detergent care aderă pe instalațiile acesteia și îngreunează scurgerea apei în debitul normal.

Chiuvetele din baie, de exemplu, sunt de obicei înfundate cu păr, precum și resturi de săpun, pastă de dinți și alți agenți de curățare.

Dacă întâmpini probleme cu una dintre aceste instalații, sau chiar cu ambele, îți vom prezenta cum ai putea să încerci să rezolvi acest inconvenient. Iar dacă niciuna din variantele pe care urmează să le prezentăm nu rezolvă problema, avem soluția ideală.

Servicii de desfundare chiuveta non-stop. Metode de desfundare chiuvetă non-stop

Pentru a curăța blocajul chiuvetei și țevii, o puteți face din ingrediente simple precum bicarbonat de sodiu, oțet, suc de lămâie, folosind o soluție profesională sau o soluție de casă. Dacă nu există suficient material pentru a curăța înfundarea, este recomandabil să folosiți un instrument specific, cum ar fi o pompă pentru a curăța țevile chiuvetei.

Pe piață există și soluții speciale sub formă de granule sau geluri, dar mulți folosesc soluții de casă pentru a putea desfunda scurgerile și conductele chiuvetei.

Bicarbonat de sodiul împreună cu apă fiartă și oțet

Poate că una dintre cele mai frecvent utilizate soluții de uz casnic este bicarbonatul de sodiu, oțetul și apa clocotită. Se toarnă în canalul de scurgere unde are loc o mică reacție chimică, ușor corozivă, care ajută la curățarea blocajului chiuvetei și apoi se clătește bine cu apă caldă.

Cum se procedează? Turnați 1 lingură de bicarbonat de sodiu în orificiul de scurgere, apoi adăugați 2-4 linguri de oțet și lăsați amestecul să acționeze 30-40 de minute. Apoi turnați doi litri de apă clocotită.

Sare împreună cu oțet și apă fiartă

O altă soluție care te va scoate din încurcătura cu scurgerile chiuvetei înfundate este un amestec care conține sare. Ai nevoie de aproximativ 2 litri de apă clocotită, 5 linguri de sare și 3 linguri de oțet pentru această soluție. Soluția fierbinte curge direct prin scurgerea chiuvetei și este ideală pentru îndepărtarea depunerilor de grăsime și pentru îndepărtarea oricăror mirosuri neplăcute.

Bicarbonat de sodiu împreună cu zeama de lămâie și apă fiartă

Bicarbonatul de sodiu și sucul de lămâie sunt un alt amestec care dă o mână de ajutor pentru a elimina blocajul din chiuvetă. Tot ce trebuie să faceți este să turnați o pungă de bicarbonat de sodiu în scurgere și apoi să turnați o jumătate de pahar de suc de lămâie. După ce ai așteptat un timp pentru a lăsa ca cele două ingrediente să facă o reacție, se toarnă 1 litru de apă clocotită și se spală amestecul.

Sare împreună cu oțet și borax

Turnați amestecul de borax, sare și oțet în canalul de scurgere, lăsați-l să stea câteva minute, apoi turnați apă fierbinte pentru a curăța întreaga unitate. Se face cu 50 de grame de sare, 50 de grame de borax și 100 ml de oțet. Această soluție este eficientă pentru desfundarea țevilor. Și nu uitați că trebuie să puneți apă fierbinte pe scurgere pentru câteva minute.

Cauti servicii profesionale de desfundare chiuvetă non-stop în Bucuresti si Ilfov?

Ultima soluție ideală pentru problema ta de care s-a pomenit la început în cazul în care nu este posibilă desfundarea chiuvetei cu ajutorul soluțiilor speciale sau cu ajutorul ustensilelor precizate mai sus, este apelarea la o firmă cu instalatori autorizați.

Firma noastră te poate ajuta cu astfel de probleme, pe lângă multe altele. Dacă ai probleme cu sistemul de scurgere a chiuvetelor, te putem ajuta prin intermediul instalatorilor autorizați din Ilfov care prestează servicii profesionale și calitative.

Desfundare chiuveta in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret!

Avem echipaje specializate in interventii rapide si profesionale dotate cu tehnologie de ultima ora pentru inspectarea video a coloanelor si tevilor de evacuare a apelor uzate.

Scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda mai mereu. Apa se scurge mai greu pe masura ce grasimile, detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor si, in cele din urma cauzeaza un blocaj.

Daca aveti nevoie de servicii de desfundare chiuveta noi vom trimite un echipaj specializat in astfel de situatii care va rezolva problema, eliminand toata murdaria si depunerile si va curata tevile astfel incat scurgerea sa functioneze perfect.

Aveti nevoie de un Instalator Urgent? Suntem pregatiti sa intervenim oricand

Echipa noastra este mereu pregatita sa intervina pentru probleme la instalatiile termice, sanitare, gaze. Oferim calitate superioara, preturi accesibile pentru toate serviciile de montaj, reparatii si mentenanta.

Suntem specializati si avem expertiza necesare pentru rezolvarea problemelor de instalatii gaze, termice, sanitare. Intrevenim promp in doar cateva ore de la fiecare cerere. Pentru fiecare lucrare prestata oferim garantie.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta, Desfundare WC, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Instalator urgent Bucuresti

Ai nevoie de un instalator urgent in Bucuresti? Iti oferim o gama larga de servicii sanitare si interventii rapide!