ECHIPA INSTALATOR URGENT VA OFERA SERVICII RAPIDE DE MONTAJ OBIECTE SANITARE

Pentru consultanta si montaj va rugam sa ne contactati

Lista montaje obiecte sanitare: Montaj cabina dus simpla; Montaj cadita dus cu sort si sifon; Montaj cada de baie cu masti si sifon; Montaj baterii baie per bucata; Montaj cazi cu hidromasaj; Montaj cabine cu hidromasaj; Montaj vas WC simplu pentru rezervor la seminaltime; Montaj vas WC cu rezervor pe vas; Montaj vas WC suspendat; Montaj rezervor ingropat sau cadre de lavoar si bideu; Montaj bideu pe pardoaseala; Montaj Lavoar cu picior sau semipicior; Montaj mobilier baie (lavoar, masca si oglinda); Montaj diferite corpuri mobilier baie; Montaj accesorii baie per bucata; Montaj rigola sau sifon scurgere; Montaj instalatie de tevi baie (pentru o baie de cca 4-6 mp); Montaj calorifer baie; Montaj cadru bideu sau lavoar ingropate in perete; Montaj baterii ingropate; Montaj baterii pe cada (In cazul cazilor de acril).

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

Montaje obiecte sanitare in Bucuresti-Ilfov, la cel mai bun pret!

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon: 0771 302 745