Montaj apometre Bucuresti, echipele de instalatori pentru interventii rapide de montaj apometre,verificari apometre,sigilari apometre in Bucuresti si Ilfov.

Oferim servicii de montaj apometre pentru instalatii de apa calda si rece la curte, la bloc, consumatori industriali pentru orice tip de apometru.

De ce avem nevoie de montarea apometrelor? Pentru a plati consumul strict al apei rece/calde din locatia dvs!

MONTAJ APOMETRE

Montam apometre in Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov la preturi mici si servicii de calitate oferite de instalatori cu experienta si autorizati.

Detinem echipamente profesionale si instalatori calificati pentru a oferi lucrari de calitate in timp scurt si la preturi accesibile.  Oferim garantia lucrarii. Dispunem de instalatori autorizati ce ies in evidenta prin seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Daca doriti sa nu mai platiti consumul de apa rece si de apa calda in sistem pausal ci strict pe consumul dumneavoastra propriu din locuinta atunci firma noastra ofera serviciile pentru montaj apometre.

Montaj apometre ieftin si rapid.

VERIFICARI APOMETRE

Verificari apometre pentru asigurarea functionarii in conditii normale, fara a fi pierderi. Verificare apometre Bucuresti, cel mai bun pret!

Verificarea apometrelor pentru consumatorii casnici din Bucuresti este utila pentru a corela abaterile de masurarea ale acestuia cu limitele admise de catre documentul metrologic legal. Aceasta operatiune este recomandata dupa expirarea certificatului metrologic sau daca se constata inregistrari gresite ale acestuia. Instalatorii autorizati sunt cei care vor decide daca este cazul inlocuirii apometrelor sau nu.

Termenul limita la care trebuie sa se faca verificarea apometrelor de apa calda este de patru ani, iar pentru cele de apa rece, perioada maxima pana la care se poate face verificarea metrologica este de sapte ani.

SIGILARI APOMETRE

Sigilare apometre. Suntem autorizati pentru sigilarea apometrelor si va oferim cel mai mic pret din Bucuresti pentru aceasta operatie.

Echipa noastra este autorizata sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece cat si cele de apa calda.

Va recomandam efectuarea unui verificari metrologice a apometrului, si nu doar sigilarea contorului de apa. Astfel dumneavoastra aveti ocazia sa platiti exact cat consumati si totodata sa aveti si un act doveditor pentru buna functionare a contorului.

Timpul de lucru necesar sigilarii unui apometru este de cca 15 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Servicii montaj, verificari si sigilari apometre in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon: 0771 302 745